F1RFT LIGAMODDING GROUP

Üdvözlet


Az F1RFT Liga bajnoksága és szervere nem jött volna létre
kartingteam.jpgdemenyi.jpg
az ERT tulajdonosa Magyarics Erik,illetve Deményi Tamás segítsége nélkül


 
vasárnap 09 október 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. október 09. vasárnap - 20:55:
Hozzászólás: 0

2013_SUZUKAICON.pngF1RFT 2015 Suzuka
Bracsók ismét tarolt...

A hajrájához közeledik a 2015-ös szezon bajnoksága. Sajnos elég kevesen jelentek meg a Suzukai futamon. Elképzelhető az is, nem fogjuk tudni befejezni a bajnokságot sem. Ez miatt valószínű, hogy 10 év után szögre akasztom a mod készítést és a ligavezetést is. Persze, ha igény lesz rá, még folytatom a modolást, de a ligavezetést, már másra fogom bízni, ha lesz egyáltalán, aki elvállalja. Egyébként, mivel már csak öt futam van hátra, ezért az új pilótáknak ingyenes a nevezés. Visszatérve a Suzukára, az időmérőn Bracsók több mint egy másodpercet vert a második Partira. Híves most csak a harmadik rajtkockát szerezte meg. A negyedik helyért 3-an is versengtek, a legjobb időt Sárkánynak sikerült elérnie.
2015_suzuka_02_mini.jpg

Jó rajt. Nem volt baleset. Sárkány rajtja nem sikerült túl jól, ezért Deményi és Soós megelőzte, így visszaesett a 6. helyre. Bracsók már az elején elhúzott a többitől és a saját versenyét játszotta. A második helyért viszont nagy volt a csata. Parti nem győzte nézni a tükröt, mert Híves folyamatosan a sarkában volt. Ráadásul Deményi is ott loholt mögöttük nevető harmadikként. A negyedik körben sikerült Híves előzése, de ugyan abban a körben kicsúszott a pályáról és visszaesett az utolsó helyre. Érdekes volt még a Deményi, Soós, Sárkány hármas vonatozása is. A 6. körben Sárkány összetörte autóját, Safety Car. Néhány kör után újra nekilódulhatott a mezőny, de má Parti vezetésével, miel Bracsók a boxba is kiment. Őt Soós és Bracsók követte. Nem sokáig tartott Parti öröme, mivel Bracsók előbb Soóst, majd végül a 14. körben Partit is megelőzte és végérvényesen visszavette a vezető helyet. A futam derekánál Híves már a harmadik helyre jött fel. A biztos negyedik tudatában Soós mégis csak tudott hibázni 3 körrel a vége előtt, melyet Deményinek ajándékozott. Ugyan ebben a körben Vámos autója neki ment a palánknak. a célegyenes bejáratánál. Mivel veszélyes helyen történt a baleset, ismét be kellett hívni a biztonsági autót, ami szinte a futam végéig bent maradt. Végül Bracsók simán nyerte a futamot, melyhez szívből gratulálunk. Parti másodiként futott be a célba. Harmadik az a Híves, aki az utolsó helyről tornászta fel magát a dobogóra. Deményi 4., Soós 5., Sárkány 6., Vámos 7., Pálfi 8. Jó hír, hogy senki sem esett ki a versenyből.

Összesítve: Kár a kevés indulóért. Jó kis futam lehetett volna. A következő futam az Orosz Sochi Nagydíj október 16-án lesz. 10 fő alatti részvételkor a futam törölve lesz. Bízom a pozitív hozzáállásotokban. Jó felkészülést.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
kedd 27 szeptember 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. szeptember 27. kedd - 21:46:
Hozzászólás: 0

2013_SINGAPOREicon.pngF1RFT 2015 Singapur
Híves győzött Singapurban...

Sokak szerint a 13-as szám szerencsét hoz, de van, akinek szerencsétlenséget. A következő futamunk a 13. fordulóban Singapurban volt megtartva, ahol kiderülhetett, kit érintett a 13-as szám. Többen is hiányoztak, és így ha foghíjasan is, de megtartottuk a futamot. Új pilótaként ismerhettük meg Pálfi Róbertet, aki a Mclaren autójába került.Az időmérőn Bracsók és Híves versengését érdemes kiemelni, mivel Híves csak tizedekkel volt rosszabb Bracsók köridejénél. A harmadik rajtrácsot Parti szerezte meg, de már több mint egy másodperces hátránnyal.
2015_singapur_02_mini.jpg
A rajt jó volt, kivéve Partinak, aki túl sok gázt adott és neki pördült a palánknak. Csak a 6. helyre jött vissza. A két „mercédeszes” Sárkány és Deményi nem értették meg egymást és az első kanyarban összeütköztek, minek a következménye az lett, hogy Deményi az utolsó helyre esett vissza. Az első körökben Bracsók, Híves, Soós, Sárkány négyes vezette a mezőnyt. Parti közben megelőzte a Williamses Vámost, és már az ötödik helyen autózott. A harmadik kör döntően kihatott a futam végkimenetelére. Az élen autózó Bracsók technikai problémái miatt a célegyenesben neki ütközött a palánknak és összetörte az autóját. Safety Car.  Bracsók autója olyan mértékű sérülést szerzett, hogy még éppen meg tudták javítani, de rengeteg időt vett igénybe, és már körhátrányba is került. Mindenesetre tovább versenyzett, ami becsülendő. A versenyzők többsége más és más taktikát választottak, így egy-egy kiállás után némileg változott a sorrend is. A futam felénél Híves magabiztosan vezetett, majd jó néhány másodpercre tőle Soós és Parti csatázgatott a második helyért. Közben Bracsók már néhány pilótától visszavette körét és már a hetedik helyen autózott. Ekkor már Asztalos kiesett a versenyből.  Nem sokkal később Sárkány is hasonló sorsra jutott. A futam utolsó szakaszában Híves, Parti, Soós volt a sorrend. Az újabb biztonsági autós fázisnál Bracsók egyre feljebb tudott jutni, ahol már a negyedik volt. % kör volt hátra, amikor Parti és Soós csatáját Parti megnyervén Soós neki vágta autóját a palánknak és letört a hátsó szárnya. Soós is kiesett a versenyből, pedig végig az élmezőnyben autózott. Kár volt érte. Végül Híves magabiztos vezetéssel megnyerte a Singapuri futamot. Gratulálunk neki. Második Deményi lett, aki szinte hibátlanul vette ezt az akadályt. Bracsók lett a harmadik, aki még a körhátrányát is ledolgozva felért a dobogó harmadik fokára. Negyedik Parti, 5. Vámos, 6. az újonc Pálfi.

Összesítve: Bracsóknak ez a nap nem egy szerencsés nap volt, viszont becsülendő a hozzáállása, hogy vesztett helyzetből is talpra tudott állni. Október 2-án egy klasszikus Forma 1-es pálya a Suzuka következik. Remélem ennél a futamnál csak jobb lesz az aktivitás Suzukában. Jó felkészülést.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
kedd 13 szeptember 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. szeptember 13. kedd - 22:37:
Hozzászólás: 0

2013_MONZAICON.pngF1RFT 2015 Monza
Bracsók: Úton a bajnoki cím felé...

Egy hét kényszerszünet után végre sikerült elkészíteni a futam összefoglalóját. A 12. fordulóban Monza volt a következő futam. Sajnos a létszám egyre fogy. Hiába vagyunk még 13-an, de mindig van hiányzó. A monzai futamra is csak 10-en jöttek el. Szerencsére egy jól összeforrt társaság alakult ki, akikre mindig lehet számítani.  Most is csak egy etapos időmérőnk volt. Híves most nagyon jól autózott és végre volt valaki, aki gyorsabb volt Bracsóknál. Híves, Bracsók, Jászai, Parti, Soós, Ábrahám felállás izgalmas rajtot ígért.
2015_monza_02_mini.jpg
A rajt jó volt. Bracsók remekül rajtolt, Híves viszont nem. Olyannyira sikerült elrontania Hívesnek a rajtot, hogy még Parti is megelőzte az első kanyarban. Viszont Híves próbált visszatámadni, de csak belehibázott megint és a kör végére már a negyedik helyen autózott Jászai mögött. A második körben Híves a második sikánban előzni próbálta Jászait, de előzés helyett, kifordította Jászait, aki visszaesett a középmezőybe. Mire visszaengedte maga elé Jászait, addigra már a mezőny végében találta magát. Ezzel a futamgyőzelmi esélyei szertefoszlottak. Közben Bracsók már több másodperces előnyre tett szert a második helyen autózó Partival szemben. A futam felére rendesen szétszakadt a mezőny. Híves még mindig a mezőny végében. Jászai viszont már a negyedik helyért harcolt ábrahámmal. Az élen csak annyit változott a helyzet, hogy a vezető Bracsók és a második Parti mögött a harmadik helyen most Soós autózott. A futam utolsó szakaszában Jászai feljött a harmadik helyre, megelőzve Soóst. Ezen kívül említésre való esemény nem igen történt. A 40 körös Monzai futamot végül Bracsók simán begyűjtötte. Gratulálunk neki. A dobogó másik két fokát a Ferrari szerezte meg Parti és Jászai személyében. Negyedik Soós lett, 5. Deményi, 6. Híves, 7. Sárkány, 8. Vámos, 9. Ábrahám, és végül Asztalos lett a 10., aki menet közben esett ki a versenyből.

Összesítve: Ígéretes kezdés, izgalom mentes végjáték. A következő futam Singapurban lesz, ahol garantált az izgalom, és talán a Safety Car. Szóval, ott minden lehetséges. Jó felkészültséggel még a gyengébb versenyzőnek is lehetnek dobogós reményei. Jó felkészülést.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 21 22 23
 

Támogasd az F1RFT-t


rFactor2.net

Formula1.com


F1logo.png

Bejelentkezés / Regisztráció

  Adatok megjegyzése[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]
[ Aktiváló Email Újraküldése ]

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Következő futam

F1RFT a Facebookon

Szponzorok


kartingteam.jpg
demenyi.jpg

Simracingtools

F1RFT Liveracers

Chatango

TeamSpeak3: 87.229.103.166

Véletlenszerű Képek

Ferrari
F1RFT 2013 - Ferrari
Képek: 16

Online

vendég: 10, tag: 0 ...

legtöbb 51
(tag: 0, vendég: 51) - nov. 03 : 22:19

Tagok: 344
Legújabb tag: feran03

Legújabb hozzászólások

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte Gaetano86 - márc. 09 : 17:26
link download?

[Hírek] REAKCIÓ(K)
Beküldte JONBERT77 - febr. 13 : 10:22
Szia István, én vagyok a csapattársad, remélem éle [tovább ...]

[Hírek] REAKCIÓ(K)
Beküldte FarkasIstván - jan. 29 : 18:36
Helló mindenikek! Nagyon várom már, hogy elkezdőd [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte kemei - jan. 10 : 09:28
Hi,how to download the mod Version 2.2??thanks for [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte pifive - jan. 07 : 17:56
Hey! Szeretnék vásárolni ezt a játékot az én liga [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte sompir - dec. 17 : 15:54
Az rfactor.net-ről letöltöd és elinditás után onli [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte flory_20 - nov. 19 : 16:41
Üdv, érdelnődnék, hol lehet megvásárolni a játékot [tovább ...]

[Hírek] Átállás az rFactor2-re
Beküldte francisco - nov. 19 : 12:37
por favor amigo me passa a senha pra entrar no sev [tovább ...]

[Hírek] Játékban a McLaren MP4-28-as
Beküldte JoeMoore - okt. 08 : 14:14
Fantastic work , most beautifully done cars .

[Hírek] Két új autó az F1RFT 2013 modhoz
Beküldte JoeMoore - szept. 12 : 23:33
Thank you

Oldal létrehozási idő: 0.1274 másodperc, 0.0079 lekérdezési idő.