F1RFT LIGAMODDING GROUP

Üdvözlet


Az F1RFT Liga bajnoksága és szervere nem jött volna létre
kartingteam.jpgdemenyi.jpg
az ERT tulajdonosa Magyarics Erik,illetve Deményi Tamás segítsége nélkül


 
kedd 13 szeptember 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. szeptember 13. kedd - 22:37:
Hozzászólás: 0

2013_MONZAICON.pngF1RFT 2015 Monza
Bracsók: Úton a bajnoki cím felé...

Egy hét kényszerszünet után végre sikerült elkészíteni a futam összefoglalóját. A 12. fordulóban Monza volt a következő futam. Sajnos a létszám egyre fogy. Hiába vagyunk még 13-an, de mindig van hiányzó. A monzai futamra is csak 10-en jöttek el. Szerencsére egy jól összeforrt társaság alakult ki, akikre mindig lehet számítani.  Most is csak egy etapos időmérőnk volt. Híves most nagyon jól autózott és végre volt valaki, aki gyorsabb volt Bracsóknál. Híves, Bracsók, Jászai, Parti, Soós, Ábrahám felállás izgalmas rajtot ígért.
2015_monza_02_mini.jpg
A rajt jó volt. Bracsók remekül rajtolt, Híves viszont nem. Olyannyira sikerült elrontania Hívesnek a rajtot, hogy még Parti is megelőzte az első kanyarban. Viszont Híves próbált visszatámadni, de csak belehibázott megint és a kör végére már a negyedik helyen autózott Jászai mögött. A második körben Híves a második sikánban előzni próbálta Jászait, de előzés helyett, kifordította Jászait, aki visszaesett a középmezőybe. Mire visszaengedte maga elé Jászait, addigra már a mezőny végében találta magát. Ezzel a futamgyőzelmi esélyei szertefoszlottak. Közben Bracsók már több másodperces előnyre tett szert a második helyen autózó Partival szemben. A futam felére rendesen szétszakadt a mezőny. Híves még mindig a mezőny végében. Jászai viszont már a negyedik helyért harcolt ábrahámmal. Az élen csak annyit változott a helyzet, hogy a vezető Bracsók és a második Parti mögött a harmadik helyen most Soós autózott. A futam utolsó szakaszában Jászai feljött a harmadik helyre, megelőzve Soóst. Ezen kívül említésre való esemény nem igen történt. A 40 körös Monzai futamot végül Bracsók simán begyűjtötte. Gratulálunk neki. A dobogó másik két fokát a Ferrari szerezte meg Parti és Jászai személyében. Negyedik Soós lett, 5. Deményi, 6. Híves, 7. Sárkány, 8. Vámos, 9. Ábrahám, és végül Asztalos lett a 10., aki menet közben esett ki a versenyből.

Összesítve: Ígéretes kezdés, izgalom mentes végjáték. A következő futam Singapurban lesz, ahol garantált az izgalom, és talán a Safety Car. Szóval, ott minden lehetséges. Jó felkészültséggel még a gyengébb versenyzőnek is lehetnek dobogós reményei. Jó felkészülést.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
szerda 31 augusztus 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. augusztus 31. szerda - 21:26:
Hozzászólás: 0

2013_BELGIUMICON.pngF1RFT 2015 Belgium
Jászai győzött, vagy mégsem...

A 11. fordulóban Belgiumban mérték össze tudásukat az F1RFT Liga versenyzői. Igen gyér volt a létszám, ezért több pilótát töröltünk a Ligából. Ezzel néhány autó szabaddá vált, tehát aki össze szeretné mérni tudását a ligában, az bátran jelentkezhet. Feltétel, a megvásárolt rfactor2, kormány és a Teamspeak használata. Mivel csak 11-en indultak a Belga futamon, ezért csak egy etapos időmérő volt, melyet természetesen Bracsók nyert meg. Igaz most nem volt olyan egyértelmű az előnye, hiszen hosszú pálya és Jászai, Parti és Deményi is csak pár tizeddel maradt el tőle. Szóval izgalmas futam elé nézhettünk.
2015_belga_02_mini.jpg

Jó rajt. A két első, Bracsók és Jászai is remekül rajtoltak. A másik Ferraris Parti, aki a harmadik pozícióból indult, beragadt olyannyira, hogy az első kanyar után már Sárkány, Deményi és Ábrahám is megelőzte, közben Deményit majdnem kiforgatta. Izgalmasan alakult az első néhány kör. Bracsók most nem tudott akkora előnyre szert tenni, mint a korábbi futamokon. Eleinte Jászai piócaként tapadt rá. A 10. körben Jászai gumicsere után Deményi mögé jött vissza. A középső szektorban a jobbos kanyarban kisodródott és szabálytalanul előzte meg Deményit. Nem adta vissza a pozíciót Deményinek, így a futam végén lett megtárgyalva az esete. A 11. közben azért már összeszedett annyi előnyt Bracsók, hogy gumit cserélhessen, és az élre jöjjön vissza. Ekkor kezdett beborulni, és várható volt, hogy lesz eső. A 13. körben elkezdett szemeteli az eső, de még sokan kint maradtak a száraz gumikkal. érdekes volt látni, hogy míg a célegyenes környékén még sütött a nap, addig a pálya másik végében esett az eső. Jászai a 16. körig utol érte Bracsókot, amikor egyszerre jöttek ki esős gumiért. Bracsók az intermediate gumit, Jászai a vizes gumit választotta. Ez Jászainak jött be jobban, mivel Bracsók a 18. körben kicsúszott a pályáról és Jászai ekkor vette át tőle a vezetést. Néhány kör után az eső is el ált, de csak lassan száradt fel a pálya. Jászai lecserélte a gumikat szárazra, míg Bracsók is bement a boxba, de ő megmaradt az inter gumin. A vége is izgalmas lett. Míg a vezető Jászait lassan közelítette Bracsók, addig Parti sorra hámozta le magáról az ellenfeleket és már csak Soós volt hátra neki, aki foggal-körömmel védte a harmadik helyét. Míg a futamot megnyerő Jászai és a másodikként befutó Bracsók után az utolsó sikánban Parti utolérte és féktávon megelőzte Soóst, csak kisodródott a kerékvetőre, miközben Soós már ráfordult a célegyenesre és ekkor oldalról Parti eltalálta Soós autóját, ami kipördült. Parti nagyon sportszerűen szinte megállt a célegyenes vonala előtt, hogy elengedje Soóst. Ezzel Soós lett a harmadik és Parti a negyedik. Csak hogy. Jászai esetét megvizsgálta a BT. és nem a szabálytalansága miatt, hanem a BT. parancsát figyelmen kívül hagyva autózott tovább. Ezért az ezen a futamon elért helyezése törölve lett. Ezzelaz eredmény annyit változott. hogy Bracsók lett az első, második Soós, harmadik Parti, 4. Ábrahám, 5. Deményi, 6. Sárkány, 7. Vámos, 8. Asztalos, 9. Schmidt, 10. Jónás, aki közben felfüggesztés hiba miatt kénytelen volt feladni a versenyt.

Összesítve: Izgalmas és jó futam volt. Sportszerű volt minden pilóta , egyet kivéve. A következő futamunk most nem két hét múlva, hanem már a következő hétvégén, tehát szeptember 4-én lesz Monzában. Rövid a felkészülési idő, de reméljük sikeres futamot láthatunk vasárnap. A várható időjárás egyenlőre napos, de még bizonytalan  az előrejelzés. Jó felkészülést.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
vasárnap 21 augusztus 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. augusztus 21. vasárnap - 15:26:
Hozzászólás: 0

2013_HUNGARORINGIcon.pngF1RFT 2015 Hungaroring
Újra Bracsók győzelem, Deményi második, Parti büntetése...

Elérkeztünk a 2015-ös bajnokság feléhez. A magyar Hungaroring pálya 52 köre nem lesz egyszerű feladat az elég alacsony létszámú versenyzőknek, aminek sajnos csak 11 indulója volt. Nyár derekánál nem csoda, hogy csak a liga fele versenyezzen. Ez minden évben visszatérő jelenség. Minden esetre a futamot megtartottuk egy etapos időmérővel. Természetesen Bracsók volt megint a legjobb az időmérőn, aki majd fél másodpercet vert a második Hívesre. A harmadik helyért Parti és Ábrahám harcolt. Végül Parti indulhatott a harmadik rajtkockáról.
2015_hungaroring_02_mini.jpg

A rajt jó volt, Ábrahám és Jászai rajtja volt a legjobb. Mindketten két helyet jöttek előre az első kanyarig. Sőt, Jászai a második körben megelőzte Partit, így a sorrend Bracsók, Jászai, Parti volt. Viszont az első kanyarban Híves későn fékezett és kilökte Ábrahámot. Mivel Ábrahám tovább tudott menni, híves megúszta a balesetet egy boxáthajtásos büntetéssel. Ábrahám a második körben összetörte autóját, majd a következő körökben többen is hibáztak, ezért a 7. körben bejött a biztonsági autó. Persze mindenki azonnal a boxot választotta először és csak azután sorakoztak fel a biztonsági autó mögé. A sorrend ugyanaz az maradt, ami a safetycar előtt volt. Viszont Soós Támadási pozícióba került Partihoz, minek következtében oda-vissza előzték egymást. A futam felénél Deményi már a harmadik helyen tanyázott, amíg ki nem kellett mennie gumicserére. A futam utolsó szakaszában meglepetésre Deményi a második volt és Jászai fokozatosan jött fel rá. Az utolsó két körben nagy csatát vívtak, de Deményi remekül visszaverte Jászai támadásait, és megvédte pozícióját. Az utolsó körben a negyedik helyért is ádáz csata folyt Soós és Parti között. Az utolsó szektor előtt Parti kiforgatta Soós-t és megelőzte őt. Mivel nem engedte vissza a vétlen ellenfelét, ezért a negyedik hely helyett kizárásra került a futamból. Végeredményben Bracsók magabiztos győzelmet aratott. Gratulálunk neki. Második Deményi lett, akinek ez az egyik kedvenc pályája, és ezt be is bizonyította. Harmadik Jászai, 4. Soós, 5. Vámos és nincs tovább. Hiszen Parti kizárásra került, Híves autója lefüstölt, és Ábrahám, Diósi, Sárkány és Asztalos idő előtt estek ki a versenyből.

Összesítve: A Hungaroring nem hazudtolta meg magát. Sok baleset, sok kieső. Az átlagnál alacsonyabb színvonal. Reméljük, hogy innentől már csak jobb lehet és többen is leszünk. A következő pálya Belgiumban lesz aug. 28-án és esős körülmények is zavarni fogják a versenyzést. Jó felkészülést.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 21 22 23
 

Támogasd az F1RFT-t


rFactor2.net

Formula1.com


F1logo.png

Bejelentkezés / Regisztráció

  Adatok megjegyzése[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]
[ Aktiváló Email Újraküldése ]

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Következő futam

F1RFT a Facebookon

Szponzorok


kartingteam.jpg
demenyi.jpg

Simracingtools

F1RFT Liveracers

Chatango

TeamSpeak3: 87.229.103.166

Véletlenszerű Képek

Force India
F1RFT 2013 - Force India
Képek: 9

Online

vendég: 5, tag: 0 ...

legtöbb 51
(tag: 0, vendég: 51) - nov. 03 : 22:19

Tagok: 340
Legújabb tag: robiba

Legújabb hozzászólások

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte Gaetano86 - márc. 09 : 17:26
link download?

[Hírek] REAKCIÓ(K)
Beküldte JONBERT77 - febr. 13 : 10:22
Szia István, én vagyok a csapattársad, remélem éle [tovább ...]

[Hírek] REAKCIÓ(K)
Beküldte FarkasIstván - jan. 29 : 18:36
Helló mindenikek! Nagyon várom már, hogy elkezdőd [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte kemei - jan. 10 : 09:28
Hi,how to download the mod Version 2.2??thanks for [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte pifive - jan. 07 : 17:56
Hey! Szeretnék vásárolni ezt a játékot az én liga [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte sompir - dec. 17 : 15:54
Az rfactor.net-ről letöltöd és elinditás után onli [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte flory_20 - nov. 19 : 16:41
Üdv, érdelnődnék, hol lehet megvásárolni a játékot [tovább ...]

[Hírek] Átállás az rFactor2-re
Beküldte francisco - nov. 19 : 12:37
por favor amigo me passa a senha pra entrar no sev [tovább ...]

[Hírek] Játékban a McLaren MP4-28-as
Beküldte JoeMoore - okt. 08 : 14:14
Fantastic work , most beautifully done cars .

[Hírek] Két új autó az F1RFT 2013 modhoz
Beküldte JoeMoore - szept. 12 : 23:33
Thank you

Oldal létrehozási idő: 0.4354 másodperc, 0.1886 lekérdezési idő.