F1RFT LIGAMODDING GROUP

Üdvözlet


Az F1RFT Liga bajnoksága és szervere nem jött volna létre
kartingteam.jpgdemenyi.jpg
az ERT tulajdonosa Magyarics Erik,illetve Deményi Tamás segítsége nélkül


 
szerda 30 november 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. november 30. szerda - 20:25:
Hozzászólás: 0

2013_Interlagosicon.pngF1RFT 2015 INTERLAGOS
Jászai győzött az utolsó előtti futamon....

A véghajrájához érkezett az F1RFT liga a 2015-ös bajnokságban. Az utolsó előtti fordulóban a Brazil Interlagosi futamra csak 8 versenyző nevezett. Igaz, hosszú volt a szezon, és a nyár végétől folyamatosan csökkent a létszámunk. Az utolsó Abu Dhabi futam előtti megbeszélésen fogjuk eldönteni, hogy a 2017-es bajnokságot miként fogjuk lebonyolítani. Ezért kérem a tagságot, hogy minél magasabb számban jelenjenek meg a megbeszélésen 4 nap múlva vasárnap este 18 órakor a TS-en. Amiről mindenképpen döntenünk kell: - a versenyzők díjazása, saját szerver, vagy más szerver, ligavezető kiválasztása. Egy biztos, hogy a 2017-es szezon modja készülni fog rfactor 2-re. Ha belefér, még a GP2-is el fog készülni az F1-es mod mellé. Bár ez még távlati terv.
2015_interlagos_02_mini.jpg

A Brazil futamra visszatérve az időmérőn Bracsók bajnokhoz méltóan autózva majd fél másodpercet vert az ellenfeleire. Deményi, Jászai, Parti és Soós viszont igen éles versenyben vannak az egyéni pontversenyben. A köridők is elég szorosak voltak. Végül Deményi és Jászai állhatott fel Bracsók mögé a rajtrácson. A rajtot a két Ferraris jól elrontotta. Jászai majdnem kipördült, Parti meg kilökte Soós-t a célegyenes végén. A második körben Deményi és Jászai több kanyaron keresztül egymás mellett autózott, míg Jászainak sikerült a kerékvetőn megcsúsznia és ezzel mindketten a bukótérbe kerültek. Szerencsére Deményi visszavehette pozícióját, de nem sokáig, mert a kör végén Jászai jobb kigyorsítással megelőzte. Mondanom sem kell, hogy Bracsók az elejétől kezdve nagy iramot diktált és szép lassan elhúzott a többitől. Meglepetés volt, hogy az első körökben Vámos a második helyen autózott. Néhány kör után azért helyre állt a sorrend. Jászai, Deményi, Parti és Soós szinte végig egymás mögött autózott. Közben az eső is eleredt, és itt már látszott, hogy a legtöbben más és más taktikán vannak. A 46. körben a már biztos győztesnek látszó Bracsók a boxkijáratnál óriási hibát vétett, és összetörte az autóját. Egy teljes kört kellett megtennie szárnyak nélkül, hogy újra visszatérjen a boxba javításra. Mire kijavították a járgányát, addigra Jászai és Soós is eléje került. A visszalévő hat körben már nem tudott javítani. Végül Jászai megérdemelt győzelmet aratott. 16 másodperccel később Soós futott be másodikként. Nem sokkal később Bracsók is beért a célba. Mögötte Parti, Deményi, Vámos, Pálfi és Galambos. Jó hír, hogy nem volt kieső a futamon.
2015_interlagos_04_mini.jpg
Összegezve: Kevés emberrel is igen érdekes és helyenként látványos volt a futam. Mint tudjuk, Bracsók már futamokkal korábban bebiztosította bajnoki címét. A második, harmadik és a negyedik helyre még három versenyző pályázik. Deményinek van a legnagyobb esélye a második helyre, hiszen 10 ponttal előzi meg Soóst. A másik véglet az, ha Deményi kiesik, és Parti dobogón végez, akkor még Parti is lehet második. Persze ebbe Soósnak is van beleszólása. Szóval, elég izgalmas utolsó futamra van kilátás.
Reméljük, hogy az AbuDhabi futamon is hasonló sportszerű felfogással fognak hozzá állni a versenyzők. Végül szeretném, ha minél többen jelennétek meg az utolsó futamon, de főleg az, aki ígéretet tett a bajnokság díjazását tekintve. jó felkészülést.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
szerda 16 november 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. november 16. szerda - 22:23:
Hozzászólás: 0

f1rftlogo_2015.pngF1RFT 2015 Mexico
Soós második győzelme....

Már csak három forduló volt vissza a hosszúra nyúlt bajnokságból, amikor Bracsók már biztos bajnokként indult a Mexikói futamon. A második helyért viszont még nyílt a verseny három pilóta számára. Soós, Parti és Deményi a dobódó másik két fokáért harcol. Sajnos a Mexikói futamon a BT. nem volt jelen, így hát a pilóták saját maguk irányították a szervert. Sajnálatos, hogy igen kevesen voltak a futamon. Látszik, hogy már vége felé járunk a bajnokságnak, a motiváció nulla, valamint az érdektelenség igen magas, kivéve azt a pár versenyzőt, akiknél a játék a lényeg és nem az eredmény. A Mexikói futam is erről szólt. Az időmérőt szokás szerint Bracsók simán nyerte. Mögötte Híves és Soós. A futamról sok mindent nem érdemes írni, hacsak nem annyit, hogy Bracsók az első körökben a célegyenes bejáratánál megpördült az első helyen és mire vissza tudott jönni, addigra tetemes hátrányba került. Egyébként a futam nagy részében Soós és Deményi autózott az első helyen. Soós végül teljesen megérdemelt győzelmet aratott Bracsók, Híves és Deményi előtt. Vámos is becsülettel helyt állt.
2015_mexico_02_mini.jpg

Mindent egybe vetve azok, akik indultak az utóbbi futamokon, azokra a jövőben bizton számítani lehet. Persze, nem kötelező az F1RFT ligában játszani, és nem kötelező az rfactor2-vel szimulátorozni. Ott az Assetto Corsa. Szép, látványos, de sok mindenben el van maradva a szimulátortól és az RF2-től. A bajnokság vége után a 2017-es mod elkészítésére fogok öszpontosítani, mely sokkal jobb és látványosabb lesz a korábbiakénál. Ez egy nagy project lesz, amit szeretnék 2017 tavasz folyamán befejezni. Addig a szerver problémát is meg kell oldani. Deményi fizeti már régóta a szervert, ami nem olcsó. Éppen tíz éve készítek modokat és vezetem a ligát. Ahhoz, hogy legyen liga, ahhoz szerver is kell. Ezt én már nem tudom megoldani, ráadásul a ligavezetést is át szeretném adni, hogy tehermentesítsenek. Ha ezek a problémák megoldásra kerülnek, az F1RFT liga fenn tud maradni. Ha nem, akkor az F1RFT megszűnik. Ezért kérem a liga tagságot, hogy ha nem is indul az illető a Brazil futamon, de a futam előtti megbeszélésen vegyen részt, mert még a közösséghez tartozik és beszéljük meg, hogy hogyan tovább. Minden jelen pilótára számítok. Ha nem tud részt venni a megbeszélésen, akkor legalább E-mailben írja le véleményét. Tehát vasárnap este hatkor találkozunk a TS-en. Utána futam. Készüljetek.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
csütörtök 03 november 2016
Írta: sompir  ::  Kategória: F1RFT 2015  ::   2016. november 03. csütörtök - 19:12:
Hozzászólás: 0

f1rftlogo_2015.pngF1RFT 2015 Austin
Bracsók az F1RFT 2015 bajnoka...

A hajrájához érkezett a 2015-ös szezon bajnoksága az F1RFt ligában. Mint minden bajnokság végén, most is erősen lecsökkent létszámmal rendeztük meg az USA nagydíjat. Az első helyet már Bracsók elméletileg megszerezte. Ha ezen a futamon is győzni tud, akkor már a hátralévő futamoktól függetlenül gyakorlatilag is bajnok. A második helyért viszont nyílt a küzdelem három versenyző között is. Parti, Deményi és Soós is esélyes még a dobogó második fokára. Az időmérőn Bracsók fényévekkel jobb volt a többinél. Deményi kisebb meglepetésre Bracsók mellé került a rajtrácson. A második sorba Soós és Híves került.
2015_austin_02_mini.jpg

Az első rajt nem sikerült mindenkinek. A második viszont tökéletes volt.  Bracsók szokás szerint elhúzott a mezőnytől és a maga versenyét futotta. Viszont Deményi, Soós és Híves szinte a futam teljes egészében egymást gyötörték. Híves jól kezdett, mivel a rajtnál megelőzte Soóst, de a végére visszaesett. Soós viszont éppen a fordítottja volt Hívesnek, ai kevésbé jól rajtolt, de a végén remek csatát vívott Deményivel a második helyért. Deményi szinte végig a második helyen autózott, de mégsem sikerült neki az utolsó körökben visszaelőzni Soóst. Sárkány most gyorsabb volt Partinál az időmérőn, de nem tudta ezt a futamon is bebizonyítani, mert időközben kiesett technikai problémák miatt. Partinak nem ez a pálya volt a kedvence. Nem is tudott a dobogó közelébe kerülni. Vámos vezette a mezőny hátsó részét, és épségben befutott a célba. Hosszú idő után Galambos újra pályára léphetett, aki versenyzésén meglátszott a sok kihagyás, de legalább ős is befutott a célba. Nem úgy Pálfi, aki csak fél távot tett meg és kiesett a versenyből. Végeredményben Bracsók ezzel a győzelemmel az F1RFT 2015 szezonjának a bajnoka a hátralevő három futamtól függetlenül. Gratulálunk neki. Soós Második helye teljesen megérdemelt. Deményi is nagyon jól küzdött, de Soós már túl nagy falat volt neki, ezért csak a harmadik helyet szerezte meg. Negyedik Parti lett és Híves csak az ötödik helyen ért be a célba. Vámos az előkelő hatodik helyet szerezte meg, Míg Galambos a hetedik lett.

Míg Bracsók már bajnok, addig Deményi és Parti versenyben vannak még az egyéni második helyért. Még Soós is beleszólhat ebbe, de ahhoz legalább ilyen jól kell teljesítenie a hátralevő futamokon, és a két ellenlábasa megbotlik egy-egy futamon.
FIGYELEM!
A következő futam nem két hét múlva, hanem a mostani hétvégén, tehát november 6-án lesz Mexikóban a szokásos időben. Nem sok idő van rá. Készüljetek.
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Bookmark with Delicious Bookmark with Digg Bookmark with Facebook Bookmark with Twitter Bookmark with Reddit Bookmark with Myspace
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 23 24 25
 

Támogasd az F1RFT-t


rFactor2.net

Formula1.com


F1logo.png

Bejelentkezés / Regisztráció

  Adatok megjegyzése[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]
[ Aktiváló Email Újraküldése ]

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Következő futam

F1RFT a Facebookon

Szponzorok


kartingteam.jpg
demenyi.jpg

Simracingtools

F1RFT Liveracers

Chatango

TeamSpeak3: 87.229.103.166

Véletlenszerű Képek

Williams
F1RFT 2013 - Williams
Képek: 13

Online

vendég: 2, tag: 0 ...

legtöbb 51
(tag: 0, vendég: 51) - nov. 03 : 22:19

Tagok: 344
Legújabb tag: feran03

Legújabb hozzászólások

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte Gaetano86 - márc. 09 : 17:26
link download?

[Hírek] REAKCIÓ(K)
Beküldte JONBERT77 - febr. 13 : 10:22
Szia István, én vagyok a csapattársad, remélem éle [tovább ...]

[Hírek] REAKCIÓ(K)
Beküldte FarkasIstván - jan. 29 : 18:36
Helló mindenikek! Nagyon várom már, hogy elkezdőd [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte kemei - jan. 10 : 09:28
Hi,how to download the mod Version 2.2??thanks for [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte pifive - jan. 07 : 17:56
Hey! Szeretnék vásárolni ezt a játékot az én liga [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte sompir - dec. 17 : 15:54
Az rfactor.net-ről letöltöd és elinditás után onli [tovább ...]

[Hírek] F1RFT 2013 FINAL mod csak ligatagoknak.
Beküldte flory_20 - nov. 19 : 16:41
Üdv, érdelnődnék, hol lehet megvásárolni a játékot [tovább ...]

[Hírek] Átállás az rFactor2-re
Beküldte francisco - nov. 19 : 12:37
por favor amigo me passa a senha pra entrar no sev [tovább ...]

[Hírek] Játékban a McLaren MP4-28-as
Beküldte JoeMoore - okt. 08 : 14:14
Fantastic work , most beautifully done cars .

[Hírek] Két új autó az F1RFT 2013 modhoz
Beküldte JoeMoore - szept. 12 : 23:33
Thank you

Oldal létrehozási idő: 0.1512 másodperc, 0.0314 lekérdezési idő.